Annons
AnnonsAnnons

Plockar ut tonarter..


Idag har varit en dådan där dag när jag har packat som en galning. 3 olika resväskor för att jag kommer bara att komma hem o byta väska o åka vidare. Snart åker jag till Växjö för att gå på Klassfest, wwwiiie! Vad spännande, känns väldigt konstigt…hoppas bara att en massa dyker upp. Ikväll kommer mamsen o papsen upp till Stockholm och imorgon bitti när jag kommer hem så åker hela ligan på Hockyträning med barnen. Sedan direkt till Kalas för Alessio och slutligen hem för att hämta väskor och sedan bege sig på Båten Cinderella där jag ska sjunga på lördag natt. Denna gången känns det extra roligt för att hela familjen åker med och vi ska fira Alessio på söndag morgon på båten.

Jag har i alla fall hunnit med att plocka ut lite mer tonarter för julen alla låtar. Nu drar repen igång på allvar och det ska skrivas arr för alla olika konserter.

IMG_6996IMG_7002

I morse när jag gick till skolan och förskolan med barnen så var det nollgradigt….bbbrrrrrrr!!!

Snart ser det ut så här:


Wiiieee!!!TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/rent-vatten/