Annons
AnnonsAnnons

Plockade fram gitarren…


Jag har de senaste 10 åren haft långa naglar, jag låter mina egna växa ut sen klipper jag av dem och sätter tippar, sen växer mina egna ut igen och så där håller jag på. Jag tycker mina egna blir för dåliga efter ett tag och tycker att det känns fräscht att sätta tippar då. FAST, jag saknar gitarren…mer o mer! Jag undervisade barn i musiklära och Klassisk gitarr när jag själv studerade musik. Jag var väl runt 16-17 år när jag höll på med kurserna för ABF, det va väldigt roligt och givande även för mig .

I mitt första dansband (som jag spelade med från det att jag var 13 tills jag var 17år) så var jag ensam gitarrist. Visst är det konstigt att man en dag bara slutar?! Jag vet inte hur många timmar i veckan jag la ner på öva och att spela klassiska stycken.

Nu när Alessio är så intresserad av gitarr och trumspel så känns det lite kul att spela med honom ibland. Igår kväll klippte jag ner mina naglar som var i extremt dåligt skick (hade ny nageltid idag) och plockade fram en av mina gitarrer. Den här fick jag faktiskt av Robert Wells när jag fyllde 30. Han ville att jag skulle repa in ett stycke som vi skulle framfört vid ett speciellt tillfälle. Det blev aldrig av då, men jag avslöjar inte låten för jag tror det kommer vid ett annat tillfälle.

Alessio spelar (hellre än bra)på sin favorit ”Mojje”-gitarr!


Jag och Alessio spelar och sjunger "Det måste vara Banvakt.."- Mojjes låt.

Barnen har en miniatyr flygel som de sitter vid när jag sitter vid min stora och spelar, det brukar vara svårt för mig att höra vad jag gör när de sätter igång. Hamrar lika mycket på flygeln som på trummorna:)


Gulliga Cindy på NH Nails hjälpte mig att snygga till mina naglar idag:) Så här blev resultatet, fransk manikyr!
TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lilla-lucy-har-blivit-stor/