Annons
AnnonsAnnons

Piu bella cosa


Hittade ett gammalt klipp som jag letade efter för länge sedan vet jag, tror inte att jag lade upp det då?

Jag skulle sjunga Piu Bella Cosa för Svennis  i ”Här är ditt liv”där han var gäst i som en hyllning till honom. Tyvärr är inte sångljudet så snyggt, extremt torrt (vilket är det värsta jag vet), bakläxa ljudet, fniss, sen ligger det en understämma som inte är ren, suck……. I alla fall hade jag ett parti där jag inte lyckades lära mig italienskan, så jag fick ett notställ och den biten med text  3 meter framför mig, det syns inte i bild, men däremot ser man hur jag hela tiden försöker läsa. Jag hör lite halvtaskigt men däremot ser jag lika bra som en hök så det var ju inga problem i sig….nåväl, vad händer när vi spelar in? Jo, kameramannen ställer sig precis framför mitt notställ precis vid det tillfället….så om ni tycker italienska låter  extra skum på ett ställe så vet ni nu varför…:) I efterhand går det ju att skratta åt, men kände mig rätt pucko just då. Svennis var i alla fall glad och nöjd efteråt och berömde min italienska, även om han kanske gjorde det för att vara snäll så gjorde det mig glad!


TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/mansken-i-augusti/