Annons
AnnonsAnnons

Pernilla till 2:a chansen


Nu har jag äntligen hunnit kolla in lördagens tävling och jag tycker det var den deltävlingen som höll måttet bäst. Pernilla gjorde en bra insats och det är kul att hon får en ny chans i Örebro på lördag. Även om det hade varit skönt för henne att slippa den omvägen i och med att Niklas gifter sig och hon missar bröllopet på det här sättet. På lördag ska jag till Örebro och jobba med Santa Maria så jag ska försöka få till det så jag kan stanna kvar och stötta Pernilla under andra chansen.


Pernilla under lördagens tävling!

Vad hade ni för favoriter i lördags kväll? Jag gillade Pernillas schlagerdänga, Peters powerballad, Anna gjorde ett bra jobb och hade en bra låt…det var nog det jag gillade mest i alla fall!


TAGGAR
26 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/bilder-fran-talang-i-kalmar-dag-2/