Annons
AnnonsAnnons

Passion!


Idag har kontorsarbetet smygstartat och jag har haft två intressanta och roliga möten. Jag och min kära syster jobbar på en ny passionerad sidoverksamhet som vi brinner såå mycket för. Jag har filat på det här i 3 år nu och vi hoppas, hoppas att vi ska kunna presentera det här till nästa höst. Spännande, men nu tar arbetet vid på riktigt och det är enormt mycket att göra om vi ska hinna bli klara med det här. Skoj!

Jag gillar hösten…jag tycker om rutiner och när en underbar ledighet övergår i en vardag så trivs jag faktiskt ganska bra. Visst är det ganska skönt? Vad tycker ni? Att köra killarna till fotbollsträningar och pianolektioner är rätt mysigt, käka middagar hemma och tända ljus när kvällarna blir mörkare. Det är inte så dumt ändå?

Nya projekt drar igång. Nya satsningar, planer på nya musikprojekt inom olika områden, scener, tv…plåtningar för kommande olika lanseringar av diverse projekt. Träning, bok… jag har massa idee´r och känner mig mer kreativ än på riktigt länge.  Så roligt!! Nu åker vi ….

Top Stylein, kjol Dolce & Gabbana, skor Prada.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gucci-childrens-collection-fall-winter-2011-video/