Annons
AnnonsAnnons

Parfym tips!


Tänkte tipsa om en ny doft, Ricci Ricci från Nina Ricci. För er som vill ha en liten färgklick i badrummet eller på toalettbordet passar dessa blommiga skapelse perfekt. Jag är inte övertygad om att jag kommer använda den varje dag för jag är lite känsklig mot blommiga dofter men det är ändå något i den som jag gillar och som jag inte kunde motstå. Den är en sådan doft jag väljer att ha på mig en skön sommarkväll när jag ska gå ut och dansa…

Ricci Ricci! Mina naglar o lillfisen avspeglas i parfymflaskan.

Så här skriver de själva om doften:

Den nya doften från Nina Ricci! Glamorös och djärv, Ricci Ricci förkroppsligar en modern stadskänsla i det Parisiska och sofistikerade Nina Ricci-universumet. Det är en värld av fantasi och poesi. Ricci Ricci är en fräsch och sensuell blommig doft baserad på Beauty of the Night-blomman.

Doften öppnar med rabarber och bergamott för att övergå till ett hjärta bestående av Beauty of the Night och Rosa Centifolia. Basen består av Patchouli och Sandelträ. Doften är full av kontraster och lätt-att-bära. Den är framtagen för en optimistisk och självsäker kvinna.

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/goddag/