Annons
AnnonsAnnons

På Ästad Gård.


Nu har vi kommit fram till Ästad gård, redan igår morse faktiskt. Hela dagen igår gick till att repa..vi började från början av akt 1 och traggade oss sakta med säkert framåt…vi hann inte ens igenom första akten, men det går ändå enlig tidsschemat. Idag fortsätter vi och hoppas hinna komma igenom även akt 2. De här dagarna är mest för att få en struktur på hur showen ska se ut, kolla tonarter, känna på låtarna, formen för att sedan ska det skrivas färdiga arr och vi ska träffas igeom och repa körstämmor. Thomas Malmros var här igår och vi spånade kring kläder, vilka färger vi ska ha i de olika nr och vilken look och style. Idag har Yvonne kommit, hon  är koreograf på Diggiloo och hon ska lyssna igenom låtarna och sedan blir det dansrep i början av juli.

Det är alltid fullkomlig kaos i skallen så här i början och man förstår aldrig hur man ska få till en hel show…men på något sätt, sakta men säkert så byggs det ändå fram en show. Detta arbetet är enormt roligt!!

Rummen på Ästad gård är väldigt hemtrevliga och mysiga och naturen är enorm. I kväll invigs en linbana här på Gården, det ska jag inte missa…även om jag inte är helt säker på att jag vågar åka.

Toaletten.

Nybakat hela tiden... mums!

Entre´n på Ästad gård.

Somliga var tuffa!!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinnare-av-solglasogon/