Annons
AnnonsAnnons

Överraskning för Pappsen!


Pappa fyller 60 år om några dagar och han ville så gärna åka iväg på hans stora dag. Vi har ”lurat” honom att vi skulle åka till mitt ställe i Spanien och vara där i några dagar över hans fördelsedag, men i själva verket hade vi bokat en resa till Thailand-Phuket. Mamma o Pappa har inte varit här sedan vi var här tillsammans för 10 år sedan.Då bodde vi i Krabi men bilade en sväng till Phuket, så det är inte första ggr de är här …jag blev enormt magsjuk på den resan och glömmer aldrig den bilfärden…puh! Det var en pärs!

Igår när vi åkte ut till Arlanda så trodde pappa fortfarande att vi skulle till Spanien, vi har hållit det hemligt i flera månader och barnen har varit så duktiga som har spelat med och inte försagt sig. Lillfisen Viggo (syrrans minsting som är 3 år) har ju i o för sig sagt att vi ska till Thailand några gånger, men han bubblar så mycket så det är inget som pappa har tagit på allvar 😉

Den här gången hade vi bokat på Kata/ Phuket. Vi flög ner med Fritidsresor men hade bokat ett nnat hotell här nere…det ligger väldigt avskilt  vilket jag tycker är ganska skönt. När vi vill till stimmet och shoppa eller gå på andra restauranger än de som finns här i krokarna är det lätt att ta en taxi.. Det är verkligen avkopplande att vara här även om vi alla har varit extremt jet-laggade idag och sovit en hel del.

Hans min var obetalbar när vi närmade oss incheckningsdisken och han bara gapade…och undrade om vi inte hade gått fel…??? Såå roligt!! Jag älskar överraskningar, visst är det fantastiskt kul att få göra saker för människor man älskar!

Sekunderna efter det har gått upp ett ljus för pappa och han inser att vi inte ska till Spanien i ett par dagar utan till Thailand i 2 veckor!

Kina förbereder sig för solen..

Min lille minipolis!

Underbart avkopplande!

Syrran vågade sig i efter mycket om och men.

Dagens lunch ....så smarrigt!!

Stranden som ligger precis i anslutning till hotellet...om det bara blir fint väder som idag så är det här vi befinner oss imorgon!

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gig-i-nynashamn-for-siemens/