Annons
AnnonsAnnons

Öppning för Media Markt


Örebro stod på schemat  igår och jag satte mig i bilen redan kl 8 på morgonen för att kunna vara där och stå på scenen kl 11. Tyvärr hade det blivit något knas i annonseringen och det hade stått att jag skulle vara där kl 13. ( Dehade switschat mig och bröderna Rongedal i annonserna.) Hoppas det inte var alltför många besvikna som väntade på mig kl 13…

Även om solen lyste med sin frånvaro så regnade det i alla fall inte, man får vara glad för det lilla. Jag tog en repa inne på Media Markt innan jag åkte vidare mot Stockholm igen och Cinderella där jag skulle jobba på under lördag kvällen.

Jag hittade en Blue Ray spelare och det var grymt för min ena dvd hade gått sönder hemma och det var inte så uppskattat av barnen. Ett toppenpris. Spelaren + 10 nya toppfilmer för endast 999 kr. Bra va?! Som hittat:)

Hittade dock lite andra saker jag blev sugen på…bla annat den här snygga lcd tv.


De hade byggt upp en cool scen.


Uppbyggda storbildskärmar..


Autografskrivning och skivsignering efteråt.Kolla in den här?!! Wiieee, kanske något och önska sig när man fyller år?:)  Eeeeh, not!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/3e-semifinalen-i-talang/