Annons
AnnonsAnnons

Nybergs bil firar 35 år


Angelo var fortfarande pigg imorse så jag beslöt mig för att åka fram och tillbaka till mitt jobb som var satt för dagen. Nybergs Bil firade 35 år och hade jubileumsfest, den har pågått hela veckan och idag var det min tur att komma och gästa. Jag sjöng några låtar och signerade skivor och idolkort. Det var mycket folk på plats och en väldans ruljans på bilförsäljningen, skoj!

Klicka här för att komma till Nybergs bil.


De hade pimpat upp mitt rum som jag fick vara i med mina favoritblommor och favvisgodiset. Vita liljor och surt godis! Tack snälla ni!


Ysl skor och skinnbrallor.


På scenen inne på Nybergs bil.


Min top kommer ifrån French Connection.

IMG_6251


Vd Mats Nyberg tackar av mig på scenen och jag tackar såklart för att jag fick komma!

Nu åker jag hem till Stockholmas igen, tjingeling!


TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kantarell-och-vasterbottenpaj/