Annons
AnnonsAnnons

Nya tapeter och färg!


Min tapet i tv rummet har bytt färg….ja, tro det el ej. Men från början var den i ungefär den här färgen som jag nu har målat om till. Den kallas Sandstarr och går lite åt cafe´ latte hållet. Klåparna som hjälpte mig att renovera huset för 6 år sedan när jag köpte det var inga större stjärnor och hade använt helt fel klister, så efter ett tag så trängde klistret igenom tapeten och det gulaktiga klister gjorde att tapeten blev fläckig och drog åt rosa!! Rosa är toppen i en tjej rum men inte i mitt tv rum. Har varit missnöjd med det den senaste tiden och nu har jag äntligen gjort något åt det. Är såå nöjd med den nya färgen som dessutom är en sandfärg,vilket gör den lite speciell i strukturen, något annorlunda både till utseendet och när man känner på den!

När det var dax för Angelo att börja förskolan så gjorde jag ett race och tapetserade om hans rum och gjorde det lite killigare inför hans skolstart. Han ville inte ha sina bebykaninerna längre utan ville känna sig stor, fick även lite nya möbler som en loftsäng och skrivbord och även om jag slet som ett djur för att tapetsera om rummet själv (med hjälp ifrån pappa) och tyckte det var riktigt kul så kände jag inte att jag hade tid och ork att ge mig på Alessios rum själv just nu. Lillskrutten börjar ju oxå förskolan till hösten och vill så klart känna sig stor.  Så när jag nu ändå skulle måla om tv-rummet så passar vi på att fixa hans rum oxå. Han ska oxå få en ny loftsäng, skrivbord osv som Angelo har. Ni förstår hur min helg kommer se ut va??

Jag har hittat lite roliga stickers och glow attiraljer som jag ska sätta upp, men det visar jag framåt helgen när det börjar ta form.

Hopplöst när man tar bilder med iPhonen, då hamnar bilderna lite hur som helst…alla bilder blev nu liggande. Nåväl, ni ser ju ändå! Kommer ta mer bilder som jag kommer ta med min riktiga kamera!

Imorgon ryker de gamla söta babytapeterna med Nallebjörnar i Alessios rum.

Det här nya tapeterna har Alessio valt helt själv....framför allt var bården hans favorit. -50 tals inspirerad med motorcyklar, gitarrer, trumset och e massa coola grejer han gillar.

Den här färgen valde jag till tv-rummet!

Här ser ni en liten hörna av resultatet.

TAGGAR
37 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/radda-kvinnohjartat-go-red-2/