Annons
AnnonsAnnons

Nu klingar det som det ska igen:)


Det drar ganska mycket från mina dörrar  till altanen och det är precis där min flygel står,det gör att den blir lätt ostämd. Speciellt nu när det är så kallt ute i alla fall, så  igår var det dax att stämma den igen. Har en duktig kille här i från trakten som brukar hjälpa mig, så även denna gång. Han hittade en spricka i flygeln, inte roligt alls. Inte så mycket att göra åt, det enda man kan göra är att plocka isär hela och limma och skruva, puh! Låter som riktigt hästjobb. Han hade en annan kund som skulle sälja sin Steinway och undrade om jag var sugen, men jag är faktiskt väldigt nöjd med min…

IMG_0209

På kvällen kom Magnus Carlsson & Molly Sanden hem till mig för vi skulle plocka ut tonarter och gå igenom lite låtar inför tre jobb som vi ska göra tillsammans.( Hade inte varit så lätt att plocka ut tonarter med en ostämd flygel?!) Vi ska göra Abba-konserter i Sandviken, Arvika och Vänersborg. Några låtar kommer vi att framföra som sololåtar medan några andra kommer bli duetter eller göras tillsammans alla tre.


Här har vi sjungit och fikat och de andra ska åka hem. Magnus, Molly jag och kappelmästeren Micke.Hebbe Sisters kommer oxå att vara med på ett hörn på våra konserter, minns ni dem? De var med i Talang förra året och tog sig faktiskt riktigt lång. Ända till final faktiskt! Det ska bli jättekul att träffa dem igen.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/dyrbergkern-tavling/