Annons
AnnonsAnnons

Nu har även jag fått dem…


Jag har inte varit på kontoret på några dagar så jag har inte hunnit hämta mina nya produkter som har kommit. Vet att flera av er redan har hunnit beställa dem men så här ser de ut i Real life. Nu i veckan ska jag börja träna igen på allvar..förkylningen har gått över och jag ingenting att skylla på. Dax att kavla upp ärmarna!!

Vet att det är någon bokstav felstav på produkten men det kommer såklart att åtgärdas. Tryck på bilden för att komma till Bodystore där du kan se vilka produkter som finns nu.  Nästa vecka realesar vi nya produkter….


Så här ser de ut i real life!

Så här ser de ut i real life!


Femme Power & Vitamin/Mineral

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/cinderella-och-fodelsedag/