Annons
AnnonsAnnons

Norrköping


I går var jag i Norrköping och gästade, vid midnatt gick jag på som hemlig artist och körde för 1500 anställda på Stadium. De hade personalfest och det var jordens drag på alla glada ungdomar.

Det var led skärmar uppbyggt och en mega scen med en del olika framträdanden!

Det var samma ljudtekniker som kvällen i Helsingborg för några veckor sedan när jag tappade rösten och vi skrattade gott åt att han hade det helt klart lite körigt på jobbet den kvällen med att få min röst att gå fram…igår var det däremot betydligt mer lätt jobbat för honom:) Så skönt att jag är frisk igen!!

Vi åkte hem efter jobbet och även om jag inte var i säng förrän halv 4 imorse så var det skönt att sova i sin egen säng och vakna hemma.

Jag tog med mig Lucy hem ifrån Småland så barnen var själaglada att ha en kompis att leka med idag, som de har längtat efter henne. Tänkte lägga upp lite bilder på henne från när hon var liten fram tills nu, men glömde självklart min laddare till bärbara datorn hos mamma o pappa så nu får jag köra på min stora. Fast har inga bilder i den här inlagda. Måste få tag på en ny laddare först bara.

Lucy ska stanna hos oss hela vecka, mamma o pappa kommer upp först till helgen och tar med henne hem…


IMG_2851

IMG_2852

IMG_2860

Svart urringad byx-klänning från French Connection och skor från Guiseppe Zanotti Design.

IMG_2865

IMG_2867

TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/katt-pa-besok/