Annons
AnnonsAnnons

New York- The Standard


Igår kväll efter att vi hade checkat in på Hotellet där vi bor i Meatpack, The Standard så gick vi till en restaurang som heter Buddakan och åt middag, supertrevligt, knökat med folk och väldigt god mat. Vi blev inte speciellt sena eftersom vi skulle upp redan kl 5 morgonen efter. Jag slocknade på 2 min när jag kom till rummet..såå skönt att få sova utan att bli störd en hel natt, är inte direkt van vid det eftersom barnen kommer in till mig varje natt. Supermysigt men man värdesätter en natt då och då helt själv i en säng!

Middag på Buddakan, glada men enormt trötta...

Jeppe vill inte bli plåtad för bloggen och gör grimaser istället...;) Andreas är fotograf och vi ska jobba tillsammans i 4 dagar.

Min utsikt över Hudson River från mitt hotellrum på The Standard.

Hotellet The Standard!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-goodiebag-fran-disney-chanel/