Annons
AnnonsAnnons

Näsby park


igår åkte syrran med familj och jag  med mina killar till Näsby park och solade, det var bara skönt att komma hemifrån lite. Länns som om man behöver lite miljöombyte ibland. Det finns lekplats där med ett sånt där rep som sitter på ett däck som barnen kan svinga sig i fram och tillbaka. Det var en hit. Tror de åkte minst 15 ggr var och ändå var det stora krockodiltårar när det var dax att åka hem.

De var en fin sandstrand där, men jag måste säga att jag har lite svårt för alger kring benen när jag ska bada…visst det är mjukt och skönt att gå på, men..njae. Havet är ändå havet och jag måste säga att jag föredrar det . Eller vad tycker ni? När jag var liten badade jag aldrig i havet, visste knappt vad det var? Jag badade i insjön Rottnen och var väldigt nöjd med det. Jag såg aldrig handen framför mig eller fötterna när jag gick för vattnen var inte det renaste. Fast det gick väldigt bra att åka vattenskidor där! Hjälp, vad roligt vi hade! Det saknar jag lite nu när jag tänker efter..det ska jag göra med barnen när de blir större. Det kommer de att älska!

I vilket fall som helst så sket barnen fullkomligt i det gröna som simmade bredvid dem, de hade lika roligt ändå och det var det viktigaste!


Vi sitter och fikar..


Jag ligger och solar!


Angelo och Wille bygger sandslott.


Kina & Viggo ska pussas..


Fikakorgen är med såklart.

Känns som om medelhavsvärmen kommit hit nu äntligen..Skönt att grunda lite innan vi ska till Spanien på onsdag. Åh, vad jag längtar nu!! Bara kunna sitta och njuta hela kvällarna på terassen och plöjja en massa böcker. Det är verkligen semester!


TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavlingar-2/