Annons
AnnonsAnnons

Något är paj!


Blir tokig…frysen har förmodligen gått sönder. Det rinner ifrån den och det är kylskåpstemperatur i den. Suck!

Märkte för några dagar sedan att glassen var mjuk…och trodde först att dörren kanske inte hade varit riktigt stängd eller att jag behövde öka på kylan. Så jag ökade på från -18  till -22° men det hjälpte inte. Jag har en extra frys i källaren som räddar mig, men det känns ändå jobbigt..kyl o frys sitter ihop och är en specialmodell från Gaggenau och är inbyggt i köksinredningen. OM det inte går att laga? Hittar jag rätt mått på en ny  liknande då? Gggrrrr…vill inte ens tänka tanken. Perfekt att det händer nu när jag ska åka till Vegas om två dagar…nåväl, imorgon kommer en kille och ska titta på den.

Så tröttsamt! Något är helgalet..

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vem-ar-sveriges-chicaste-blondin/