Annons
AnnonsAnnons

Någon som förstår??


Jag hajjar inte riktigt? Jag har alltid hört att katter är egna… Går sin egen väg, de lyssnar inte och är lynniga. Sotis är extremt kelig och varje morgon och kväll så sitter hon i handfatet när jag ska tvätta mig o borsta tänderna. Hon vägrar att flytta på sig. Ska bestämt vara med och vara nära. Det spelar ingen roll om jag sätter på vattnet och om hon blir blöt, hon sitter kvar! Jag trodde katter avskydde vatten… Hmm, ni alla kattextperter, hur är det egentligen??
Jag måste säga att det känns halvkul, aka flaskan står framme hela tiden… Svarta hårstrån där jag ska tvätta mig… Hmm, nej det spelar ingen roll hur söt hon är. Där vill jag faktiskt inte ha henne…

20111015-005117.jpg

TAGGAR
42 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/look/