Annons
AnnonsAnnons

Naglar & Gig


I går på morgonen medan Malin och barnen fortfarande sov åkte jag iväg och fixade mina naglar hos Eva på Beuty Bar i Halmstad.Så himla gulligt att med kort vassel ha tid för mig, tusen tack kära du!! Jag har varit hos Eva en gång förut när jag var här i stan och skulle jobba. De blev lika snygga som vanligt! Tyvärr hade jag ju inte min kamera med mig (ni vet, min laddare som inte finns längre…så det fick bli en halvtaskig bild med min iPhone.) Nu har jag i alla fall köpt en ny laddare så nu är jag back in buisness!!

evaclosupgrey.jpg-for-web-NORMALTack för hjälpen Eva!!!

Hos Beauty Bar kan du såklart få dina naglar fixade med antingen gel eller akryl men annars kan du få benen vaxade eller brudmakeup. Tobias på Beauty Bar kan även snygga till dina tånaglar, det ska jag definitivt testa nästa gång. Han förstärker tånaglarna på samma sätt som när man förstärker naglarna på händerna, Eva berättade att det sitter mer eller mindre över hela sommaren. Vilken hit!! Tänk vad skönt att ha en snygg fransk manikyr på fötterna..undra om det heter fransk pedikyr då? Nåväl, nästa sommar blir det ett sådant besök för mig innan sommaren!

bild


Så här blev resutatet!!

Blir ni sugna på att boka tid eller få mer info:


035-10300 eller www.beuatybar.se


Sen var det dax för mig att gigga och det var 1200 glada partysugna människor som trängdes inne på Leifs Lounge. jag höll på att rinna bort av av svett, men det var ett grymt bra drag och ett super kul gig för mig!!


Poolområdet bakom scenen, inte varje dag det är så här tjusigt backstage..Poolområdet bakom scenen, inte varje dag det är så här tjusigt backstage..
På scenen!!
TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/halmstad-aventyrsland/