Annons
AnnonsAnnons

Mycket träningplåtningar just nu..


Igår åkte jag fram och tillbaka till Borås över dagen och gjorde ytterligare en träningsplåtning, just nu blir det ganska många sådana p g a mitt boksläpp i augusti. Just nu plåtade jag för ett annat projekt, men till exakt vad får ni reda på lite senare.

Idag har vi haft väldigt roligt, vi har haft möjligheten att ta ut svängarna ordentligt och det kändes enormt kul.


Sista fixet med håret som vanligt.

DSC07839

DSC07851

Nu ska jag åka till Konserthuset och Gigga med Robert Wells. Om jag förstått det hela rätt så är det för skolpoliserna som går ut idag? Sen bär det av till Sommarfest på förskolan för barnen och sedan studentfest ikväll! Bloggar om allt ikväll!


Ni har väl inte glömt bort att det är Talang final imorg??  Oj, vad spännande det ska bli, stackars Talanger vad de måste vara nervösa nu. Ikväll ska jag dessutom få prova klänningen för imorgon…har sett bild på den och den ser helt fantastiskt ut!!


Ha en skön dag i den underbara värmen! Tjingeling!!

TAGGAR
36 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-uv-skyddade-trojor/