Annons
AnnonsAnnons

Musikal?!


Julen 2005- våren 2006 spelade jag Skönheten Belle i Skönheten & Odjuret, det var en otroligt lärorik tid och jag tyckte verkligen att det passade perfekt in i mitt liv just då. Alessio var nyfödd och jag ville inte ut på vägarna så mycket. Det var väldigt skönt att kunna jobba på hemmaplan.


Jag som Belle och Fred Johnsson som Odjuret.


Redan 2004 spelade jag Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar, det var en West End musical och jag älskar musiken!! Har tyvärr ingen inspelning på det…men minns hur dåligt jag mådde för när vi repade i London kräktes jag flera gånger och det visade sig sen att jag var gravid med Angelo.

Innan dess har jag i tidig ålder spelat i flera flera olika amatör uppsättningar i Växjö. Som Skapelsen, Mulle-Operan, Hans & Greta m fl.

Nu har jag fått ett roligt erbjudande om att ge mig in i musikalens värld igen…men det är alltid en massa frågetecken? Är det rätt timing, känner jag tillräckligt för musiken, vill jag jobba fast på ett och samma ställe under hela våren? Jag kan såklart inte berätta vad musikalen heter då jag ännu inte tagit beslut om det hela.

Har ni någon drömmusikal som borde sättas upp i Sverige?

TAGGAR
33 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-online-film/