Annons
AnnonsAnnons

Moheda by night!


Igår kväll körde jag ett framträdande på Moheda dagarna tillsammans med Staffan Stavert Husband. Jag var bara 13 år första gången vi jobbade tillsammans och då var det på Hovmantorps Camping som heter ” Gökaskratt”. Det var tider det, tror inte de coola killarna som då var 17 bast tyckte jag var så där superhott att kompa..Jag sjöng en massa låtar men vi brukar mest skratta åt mitt ena val. Det var Björn Afzelius ”Ikaros”, jag gillade den jättemycket…men kanske lite konstigt att en 13-åring inleder med texten…-När jag tänker tillbaka på min barndom…:) Det var då det. Igår blev det mina nuvarande repertoar som inte innefattar den, även om den skulle passa mig bättre att sjunga idag.

Igår på dagen åkte vi in till Växjö och barnen lekte lite vid strandbjörket och vi passade på att gå en liten runda vid Växjösjön, det är så enormt fint i ordning gjort där.


På väg till Strandbjörkets fik.Backstage precis innan gigget.


På scenen.


Det var så ENORMT halt på scengolvet för det hade regnat in, så jag stod mest still:) Vågade knappt röra mig för att jag var så rädd för att dratta på ändan...


Det var en glad publik som sjöng så det stod härliga till.


Några glada killar ville gärna höras så de fick vara med och sjunga lite..


Hela Staffan Stavert husband och lilla jag.
TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/you-got-me-going-crazy/