Annons
Annons
TV | Publicerad 10 december 2010, 15:56

Minnah v/s Jay

Vem tar hem Idol? Det har stormat kraftigt kring Jay kan man lungt säga, först drogskandalen och nu har han en relation med Minnah. Vad tycker ni om det hela? Är det ok att tv 4 låter honom fortsätta tävla efter avslöjandet att han tagit droger? Tror ni att deras relation påverkar hur folk röstar ?

För mig är det helt oacceptablet att syssla med droger och jag är förbluffad över att han får vara kvar...

Bild lånad från Aftonbladet.

Annons
72 Kommentarer
 • Annika

  Och själv stjäl du upphovsrättsskyddat material från Aftonbladet.

 • Carina

  Håller med dig till 100 %. Förvånad att han fortfarande är kvar…. Förstår inte snacket om att ”man skulle rycka undan mattan” för honom…. Är det någon som gjort det så är det ju han själv. Tyvärr är risken otroligt stor att det går några vekcor och sedan är han där igen….
  Oerhört tråkigt att han inte är ”ren” men han borde inte vara kvar! Sedan har han ju en otroligt vass pips som jag gärna lyssnar på….men det är ju en helt annan sak!

  Kram och lycka till i Malmö

  /C

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Men kära lilla Annika!
  Hur kan man stjäla något när man skrivit att det är en lånad bild??? Det har du fått om bakfoten..

 • Alexander

  Nej, jag håller med dig. Jag tycker det är helt oacceptabelt att han får vara kvar i tävlingen efter att ha testats positivt för droger. De här idolerna fungerar som förebilder/idoler för barn och ungdomar. Ansvarslöst av TV4 att tillåta honom vara kvar. Men de gör väl allt för tittarsiffror.

  Sedan tycker jag också att det är lite smaklöst att gå ut med deras relation (?) just nu. Bara för ett par veckor sedan satt Jay i TV-rutan och lipade om sin fantastiska relation till sin fru … Vet inte vad jag ska säga.

  Ikväll blir det Nobel för hela slanten. :) Nästan i alla fall.

 • sandra

  Om alla som tar eller någongång tagit droger skulle petar bort från kändis platån hade det inte blivit många kvar ….

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Hej Sandra!
  Det där är ju bara vad du tror? Vad har du för belägg för att säga det, jag umgås med väldigt många och har ALDRIG sett droger förekomma. Dessutom är det ett familje underhållningsprogram som vänder sig till barn och ungdomar..

 • Maja

  Jag tycker inte heller att det är okej med droger (vissa i alla fall) men vet inte riktigt motiveringen till att han inte skulle få vara med i idol pga det. Jag tror ju som Sanna att det är fler än vad vi tror som sysslar med droger och det vore ju konstigt att utesluta alla dessa människor från det sammanhang de befinner sig i. Jag tänker på doping i idrottsammanhang som en annan sak, men jag tror ju inte att Jay ev vinner tack vare att han har tagit droger – eller är det vad som menas?

 • Annki

  Hmm, visst det är noll tolerans som gäller. Och det är bra. Men alla kan göra misstag i livet. Är han nu ren och lovat bot o bättring. Då tycker jag att själklart skall han få fullgöra tävlingen. Den kan ju faktiskt rädda honom!! Håller tummarna för det, för han har en röst som får en att rysa! God Jul!

 • Jari Savolainen

  Ja du vem tar hem Idol, för mig har det ingen större betydelse, har inte föjlt Idol så noga längre så jag vet egentligen inte vem som är den bättre av dem, om det nu spelar någon roll och ens vilka låtar de sjunger. Nu tror ju jag att Jay vinner, för tyvärr som oftast vissa som röstar, röstar på personen inte på vem som sjunger bäst eller gör det bästa framträdandet.
  Stormat ja verkligen om nu återigen allt som har skrivits verkligen är det sanna som med knarkskandalen och om inte relationen bara är ett spel i media, har inte läst så noga. Om nu droggrejen är sann så är det konstigt att han får vara kvar, men vissa tycks klara sig vad man än gör, hade det varit en tjej då hade hon åkt. Finns inte så mycket annat så får nog kolla ikväll då om rätt vinner. Nja en relation borde ju inte påverka röstningen kan man tycka.

  Psst. glöm inte videobloggen

 • MH

  Väldigt tråkigt det där med droger. Idolerna är ju vad namnet är just idoler, borde vara som i många andra tävlingar, har de missbrukat borde de inte mer få tävla. Men nu kan det va en sak i det hela. Om Jay skulle vinna Idol, kan det finnas en viktig sak, nu säger jag bara kanske, kan han då hålla sig ifrån detta tråkiga, då har han kanske blivit kvitt det hela. Och då har samhället gjort en god gärning! Kan det vara
  en hjälpande hand istället för stjälpande.

  Bara en tanke, men kanske god ändå.

  Må så gott ni alla, så här i adventstid.
  Från ett gnistrande Österlen.

  Kan det inte vara bra så här inför julen.

 • Ann-Marie

  Jag tycker oxå att det är helt oacceptabelt att han fick vara kvar. Detta program är för att få fram en idol o är ett familjeprogram. Att sedan många ”ramlar” dit är en annan sak. Nä, mkt dåligt av tv4 för som annars står för noll-tolerans vad gäller droger o rasism. Men dom gör väl allt för pengar o är lite populistiska kan jag tycka.

 • Malin

  Håller med dig! Droger är helt oacceptabelt. Programmet har sjunkit i mina ögon, tittar inte längre. Själv tycker jag att hela programmet med dess deltagare har varit sämre iår, sämre sångare/sångerskor.

 • Malinapralina

  TACK Charlotte, äntligen någon som tar ställning…!!
  Jag har tyckt det varit så himla konstigt att det blev så tyst om hans positiva drogreslutat, några löp sen var det som bortblåst…
  Hmmm…UT UR TÄVLINGEN BUMS!
  Tv4 ger ju ett ok, vad det gäller droger genom att låta honom vara kvar.
  Nä dåligt tv4, detta är ett familjeprogram!!

  Jag tycker juryn som är 3 starka personligheter borde tagit lite ställning också, de är lila mkt frontfigurer som de tävlande..

  Nu är Olle ute, så nu kommer inte 4:an stå på hemma hos mig iaf…;)
  Jaja, det är min åsikt..
  & Charlotte fotot på dig i förra inlägget, sååå himla fint!!
  kram

 • Ida

  Jag tycker det är jättekonstigt att han får vara kvar och om jag ska vara helt ärlig tror jag han är kvar just för att han är Jay och så himla grym på det han gör!

 • Anna E

  Det är allmänt känt att det förekommer ganska mycket droger i rockvärlden, både alkohol och narkotika. Att säga att nästan alla gör det är däremot att överdriva.

  Att Tv4 inte sätter ner foten och tar tydligt avstånd från droger inom IDOL är väldigt märkligt för som sagt, det är ett familjeprogram och TV4 har då ett ansvar gentemot sina unga tittare, de har ju dessutom sitt eget varumärke att tänka på…

  För övrigt tycker jag att den här säsongen av IDOL har varit supertråkig – alla originella artister är borta ur tävlingen.
  Nu brukar det ju vara dom som INTE vinner som det går bäst för så det spelar kanske mindre roll?

  Skulle vilja ge en ytlig kommentar också – Jay är för ful/tråkig för att bli rockstjärna, han är bra att lyssna på men har noll utstrålning och noll karisma, sorry Jay.

  Nu menar jag inte att man måste vara snygg för att bli något men man måste i alla fall ha det berömda ”DET” – inte bara en röst så jag tror inte han kommer långt som artist man ska både se och höra…

  Kram på dig snygga, sköna Charlotte som har både rösten och ”DET” :-)

 • sandra

  nu tänkte jag lite större än Sverige…det finns ganska många i artist/skådis världen som har haft eller har drog/alkohol problem och gått ut med att de har haft problem. Sen menar jag givetvis inte att alla ”kändisar” har drog problem.

 • margareta

  Hej Charlotte ! Tack för att DU stödjer 0 tolerans ang droger / kram

 • Maja

  håller med dig Charlotte! Visserligen tycker jag Jay är en grym sångare och har en skitbra röst…men lite konstigt att tv4:s nolltolerans mot droger plötsligt inte verkar gälla, vad ger det för signaler egentligen. Nej inte okej faktiskt, hur duktig man än är så ska inte det vara en ursäkt för droger!

 • Marika

  Hallå Charlotte!

  Jag tycker det är osmakligt att Jay har fått stanna kvar. Det sänder fel signaler till våra ungdomar.
  Jay sjunger förbaskat bra.. Men är ingen Idol i mina ögon.

  Trevlig helg!

  Marika

 • Ugglan

  Hm, lika vanligt att man berusar sig på amfetamin som hembränd sprit. Båda lika illa, men dessvärre sant. Nu är ju Idol en tävling som handlar om och vem som tycker om när man sjunger och inte om hur man ska leva sitt liv. Så de så.

 • Evelina

  vet du att marie serneholt har imiterat dig i två tv-program nu? robins och leila lindholms bakprogram. hihi.

 • anneli

  Jag håller med dig, Charlotte, han skulle absolut inte ha fått vara kvar ! Det bästa hade varit om TV4 hade valt att stänga av honom från tävlingen, de hade ju kunnat erbjuda honom en behandling ändå, så att de på det sättet tog ett ansvar, men att låta honom vara kvar ger bara många unga fans en bild av att det är ok med droger.

 • http://vardagligaochvidunderligabetraktelser.blogspot.com Malin S

  Tycker att hans romans är fruktansvärd iaf i mina ögon! Han har dock en tjej hemma, och är faktiskt inget annat än ett otroget svin, hur gärna han än vill få det att låta bra!
  Är dessutom tragiskt med drogerna, inget bra föredöme alls. Dock påverkar det inte vad jag tycker om honom som artist!

 • Ann.B

  Hej!
  Jag är helt imot droger!
  Men…..
  Ett drogberoende är faktiskt en sjukdom,den beroende kan oftast inte välja själv om den vill eller inte vill ta droger.(också alkohol är en drog)Så därför tycker jag att han ska få en chans när han nu går med på behandling mot sin sjukdom.
  Om han inte skulle få en andra chans,vart ska man då sätta gränsen?
  Inte få vara med om man har anorexia? mm?
  Tycker att alla människor är värda en chans att förbättra sitt liv!
  Hoppas nu för hans egen skull att han tar den:)
  Önskar dig en trevlig fredagskväll!

 • Maria

  Ugglan och Ann.B så kloka och bra kommentarer. Ang droger så är den absolut farligaste drogen ALKOHOL, den är lömsk och den kan bli en kronisk sjukdom på vissa.Ganska många i ”branchen” som dricker en del, och har grava alkoholproblem trots det är dom bra artister, ska vi förbjuda dom att vara med i Tv ? Plura t.ex i Så mycket bättre,som för övrigt är ett proffsigt program till skillnad från Idol!Körberg tidigare kokainist,Lundell alkoholist,Kicki Danielsson duktig sångerska men som haft det tufft med sitt beroende…Vem är du att döma ?

 • Jeanette

  Jag är kluven i frågan. Är helt emot droger men om han skulle ha åkt ut? Vet inte, som en del säger så är de som är med i Idol förebilder för unga människor men samtidigt håller jag med om att alla bör få en chans. Det som hände kanske är det som får honom att rycka upp sig? Har inte läst alla artiklar så jag vet inte vad TV4 satte för krav på honom för att han skulle få stanna men han det borde ialla fall vara rehab och obligatorisk provtagning varje dag! Sen kan man ju fundera på hur ryggradslös han är som inleder ett förhållande med en annan och sedan bryter med flickvännen per telefon! Stackars hans ex, först bli dumpad per telefon och sedan läsa om det nya förhållandet på löpsedlarna direkt efteråt. Man kan få känslor för någon annan när man minst anar det, men är man i ett förhållande så ska man banne mig bryta med partnern öga mot öga och det innan man inleder det nya förhållandet. Oschysst, ger inte mig några bra vibbar om hans person.

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Hej Maria!
  Jag förstår helt din syn på saken, jag bryr mig inte ett dugg om hur han lever sitt liv men det är en knepig fråga då programmet han är med i vänder sig även till barn och ungdomar och det tycker jag är ledsam och därmed rädd att det ger fel signaler…

 • Maria

  Att programmet Idol ”vänder” sig till barn och ungdom visste jag inte, för jag tror det är ett familjeprogram och att det har tittare i alla åldrar. Mer sändningstiderna på program som är viktiga i såna fall.Porr sänds väl sent just för att inte barn ska se eller råa hemska filmer ?!Fel signaler …det går inte blunda för verkligheten för i slutändan har vi alla ett val . Hur många ungdomar o barn har inte sett påverkade artister på turne ? Tror du på fullt allvar att barn eller ungdomar skulle börja knarka/dricka för att den de tittar på gör/gjort det ? Min och många andras stora idol/gitarist Keith Richard som nog provat ”allt” … då skulle vi gjort det också ??? Jag hoppas Jay vinner det är han värd med den ”pipan” för det är väl det som det handlar om egentligen eller ?

 • http://modeprylar.blogg.se B

  Jag vet inte NÄR han tog droger, var det under tävlingen så nej, inte ok. Var det innan så tycker jag likadant som jag anser om det här med minnah – Hans privatliv har ingenting med tävlingen att göra och den som kommer förlora på deras relation är Idol och tv4 pga att folk kommer låta bli att rösta på dom båda. Men vi får se snart vem som blir vinnaren :)

 • Emma

  Nä hoppas verkligen Minnah vinner… tror tyvärr inte det men det är inte OK att använda droger så han borde fått åka ut ur tävlingen direkt!

 • Jossan

  Hmm blir arg på dig när jag läser detta! Jag är absolut emot droger men alla förtjänar vål en andra chans? Drogerna fanns väl i bilden i hans ungdom? Och angående den romansen så tror jag bara det e skitsnack! Du om någon vet väl hur media fungerar?! Allt spm skrivs om dig är väl knappast sant? Eller?! Klart att dom umgås nära inpå varandra…bara dom kvar nu ju!

  Nä nu Charlotte…där klav du lite långt ut!

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Jossan! Han tog droger under idol….och har erkänt det i en presskonferens…

 • Maria

  Suck* Kanske bäst att alla drogtestas/alkomätare innan de går in på en scen eller medverkar i tv !
  (Ironi)

 • Jojo!

  Men snälla nån då! Antingen ljuger du medvetet eller också är du alltför blåögd för ditt eget bästa om du säger att du aldrig sett narkotika i ”din” branch…

 • Ulrika

  Hej Chahrlotte!
  Jag är emot droger!
  Men, jag måste säga att jag inte riktigt förstår dig nu…. Han har använt droger? Okey, det var väl dumt, vissa människor begår sina fel, men är det säkert att han använt droger och håller han på med det fortfarande???
  By the way, det handlar väl om hans sång kvaliteter eller??? Visst skulle det vara synd att någon med så mycket talang degar
  ned sig i drogträsket,men det är väl inte ditt ansvar eller Idol’s ansvar???
  Nu är det ju tyvärr så att det förekommer mycket droger i nöjesbranchen, och din blåögdhet förstår jag inte alls.Du måste ju ha stött på både de ena och det andra. Förresten är alkoholen väldigt accepterad i Sverige men är ju faktisk också en drog.
  Jag tror att alkoholberondet i Sverige är ett större problem, men där pratas det aldrig om. Vill inte på något sätt provocera men din ställning retade mig en aning.
  Har inte bott i Sverige på 20 år, men svenskars alkoholvanor är något som är ökänt utomlands. Ulrika

 • Jari Savolainen

  Det är väl egentligen ingen hemlighet och något att smyga med att det förekommer droger i ja både din musik bransch bland artister, musiker som vissa av grabbarna i Rolling Stones mfl och såklart även i andra som i modevärlden, det läser man ju om och har sett i diverse program om hur det går till bakom kulisserna just för att hålla sig vaken och orka med allt.
  Nu tror ju jag inte att just du och de du umgås med tillhör dem som använder droger just för att palla och orka med långa shower varje kväll men nog måste du väl ändå ha sett sådant på avstånd att det förekommer eller du kanske blundar för verkligheten, jag vill inte se??

 • Sofia

  Jag håller faktiskt med dig. Nog för att han har en grym sångröst, men jag tycker inte det är helt okej att han får vara kvar. Hans ”felsteg” visar för yngre människor att det är okej eftersom man ändå blir förlåten och får gå vidare. Det är väl knappast rätt bild att ge ut.

 • Saga

  ”Idol” den här säsongen har varit uselt. Noll karisma! Grattis Jay till vinsten, du kommer sälja guld med vinnarlåten och sedan blir det knäpptyst. Jay är missbrukare, han behöver hjälp. Men han behöver inte stå på scen på bästa sändningstid i ett familjeprogeam och hyllas. TV4 tog inte sitt ansvar, de fegade ur och det kommer de få leva med när Jay framöver bryter ihop och faller tillbaka i drogerna. För det kommer han att göra. Karusellen snurrar vansinnigt fort nu och jag tycker det är uppenbart att han inte klarar av pressen.
  Charlotte, tack för en bra blogg och för att du vågar ta ställning. Jag blir beklämd när media glorifierar missbrukare och i ”Så mycket bättre” har SVT 3 stycken. Kram och ha en god jul med din familj. /Saga

 • Jenny

  Jag tycker att det ska vara noll tolerans, trodde att så var fallet i Idol, men tydligen inte:( Att han fick vara kvar handlade nog mest om den otroligt sköna röst som han faktiskt har och hans popularitet. Vilket är helt fel, ska inte ha någon betydelse! Är oxå förvånad att juryn samt Peter Jihde inte tog en starkare ställning…Nu vann Jay igår, no surprise…TV 4 har förlorat min respekt, tråkigt. Jag hoppas verkligen att Jay framöver hålller sig drogfri!

 • saga

  Och du delar hemsida med en tolvåring som bloggar om mode för vuxna…
  Snacka om moralhybris…

 • http://www.finest.se/natali Natali

  Enligt svensk lag är missbruk en sjukdom och man får inte sparka någon från sitt arbete pga att man har en sjukdom. Så det är väl kanske så det ligger till.

 • maria

  Hej!

  Håller med dig! Han och TV4 måste förstå att håller man på med droger så behöver man behandling och inte TV-uppträdanden. Vi har enorma problem med ungdomars droganvändning och då ha en kille som bevisligen använder sådant är inte ok. Att överse med detta är inte bra.

  gy-lärar

 • Maria

  Jag blir uppriktigt sagt chockad när jag läser att många av dom som kommenterat här verkar tycka att det är okej att ta droger! För mig personligen tycker jag inte att det spelar någon roll när var eller hur han tagit det,nä dom skulle ha uteslutit han på en gång.

 • http://akker.blogg.se Ditte

  Bra att du tar avstånd från droger i din blogg! Det är inte ok att under en tävling ta droger.
  Många unga/barn tittar på just Idol och även om de flesta vinnarna sedan inte hörs särskilt mycket så är de ändå förebilder.
  Bra med en debatt! Kanske något att prata om och debattera i tv. En viktig fråga!
  Tack för att du tar klar ställning!

 • Camilla

  Man ska inte tro på allt man läser. eller? vi har ingen aning om den påstådda relationen och isf om det nu är så vet inte vi vad som lígger bakom.
  Droger nä det är väl inte acceptabelt. what so ever.
  men det är väl inte heller vår buisness att skriva om tycker jag.

 • camilla

  Håller helt med dig Charlotte, nolltolerans är det som gäller. Och vad vacker du var i bilden längre ner med lugg….

 • http://www.bowlingella.se Ella

  Hoppsan Kerstin vilken debatt :) Jag tycker det är OK att han fick fortsätta i IDOL… Alla gör vi misstag och har rätt till en andra chans (Oavsett bakgrund).. Jag tar helt avstånd från droger, men anser mig inte ha rätten att döma en annan människa handlande, det rätten har INGEN(möjligen Gud)!!! Jag hoppas han får hjälp och stöttning!!!

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Hej Saga! Har sagt det förut och säger det igen…delar inte sida med någon alls, min sida ligger på Chic och jag har ingenting med de andra bloggarna att göra…

 • Monica

  Jag är stor motståndare till narkotika. Det förgör människor och raserar deras liv.Däremot vet jag inte om rätt lösning hade varit att stänga av Jay från Idol. Rubrikerna kring detta har ju knappast varit gynnande för honom, och ungdomar som ser upp till honom läser också om hur han nu mår, ångrar sig osv. Jag tror inte straffmetoder är det bästa sättet att hjälpa någon.

  Jayfrån idol

 • M-L

  När Väder-Tone visade lite för mkt hud blev hon omedelbart avstängd från TV4. Att en IDOL tar droger tycker dom tydligen är Ok?

 • Susanne

  Jag håller helt med dej, drgoer är totalt oacceptabelt. Men nu är det inte det tävlningen handlar om..det är sångprestationer och artisteri, o när de kommer till sång är jay överlägsen minnah på alla plan, enligt min mening.

 • Saga

  Re M-L: Bra skrivet! Det där med Tone hade jag glömt, det är ju helt sjukt att hon fick vara tjänstledig och han stå och smajla i ett fullsatt Globen!

 • Jonas

  Men M-L.. Hon är ju kvinna,, män/ killar kan göra vad fan som helst utan att det händer någonting.. Kolla bara på Lill- babs, vad mycket skit hon fick ta efter Här är ditt liv för att hon hade haft många män medans typ Örjan ramberg kan ligga runt och ses som en hjälte..

  Och en annan sak; man behöver INTE läsa chics andra bloggar om inte vill,, ingen tvingar er..

 • Marjo

  Man kan ge en människa en andra chans!

 • Anneli

  Håller med dig Charlotte, BRA skrivet!
  Jobbar med ungdomar som har missbruksproblem och vi kämpar dagligen mot den acceptans som finns mot just cannabis. TV4 har verkligen brustit i sitt ansvar. Skapar man ett program med det konceptet – som riktar sig mot ungdomar – har man ett stort ansvar för vilka beslut man tar.

  //Anneli

 • http://millblomskan.blogg.se Lina

  jag stödjer inte heller droger, men det verkar som att han har haft det vääääldigt jobbigt. tagit sej ur det. o sen fått ett återfall pga stressen o pressen. det borde väl du av någon förstå att stress o press kan tära på en?

  han är bara mänsklig o verkar känna ånger o vilja förbättra sej!

  ingen är felfri! inte ens du!

 • Christian Brenker

  Det är helt oacceptabelt att man ska prisas för man håller på med droger…idolerna ska vara ett föredömme för sina fans och det är oftast unga som gillar de från idol…fans ser upp till sina idoler håller de då på med droger tycker jag är skrämmande utveckling…Jay skulle bara slängts ur idol sånt ska inte uppmuntras.

 • Maria

  Håller med Sandra fullt ut. Blev inte många kvar i kändisträsket om man skulle införa nollvision. Kanske inte i din kändiskrets Charlotte men i andra. Fattar man inte det är man väldigt naiv.

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Jag är chockad Maria!! Menar du på fullt allvar att man ska tolerera att deltagare tar droger under en pågående tävling i Tv4?? Jag vet mycket väl om hur branschen ser ut men frågan är om du vet det?

 • Jari Savolainen

  Ja vissa tycker visst att droger är ok kanske för att man själv håller på med det. Käns ganska tragiskt tycker iaf jag, jag som har otroligt svårt att ens förstå mig på rökning och vad det ska vara bra för, det är väl nästan som en drog det oxå.
  Jag antar då att du Charlotte iaf inte röker med tanke på det du skriver.
  Att ta droger under en pågående tävling är ju helt åt ja helsike, och de ska föreställa Idoler och förebilder, jo visst.
  Då borde ju du Charlotte vara en betydligt bättre och större Idol o förebild för alla.
  Tyckte det var tragiskt och orättvist att Jay vann Idol istället för Minnah för hon var ju klart bättre, men det var väl vad jag kände på och nästen visste, tyvvärr.
  Det heter ju att vinna eller försvinna men man får hoppas att det inte alltid stämmer, ibland glöms vinnaren bort men tvåan är den som lyckas bäst, har inte det hänt i Idols historia förr?

 • Jari Savolainen

  Ja vissa tycker visst att droger är ok kanske för att man själv håller på med det. Käns ganska tragiskt tycker iaf jag, jag som har otroligt svårt att ens förstå mig på rökning och vad det ska vara bra för, det är väl nästan som en drog det oxå.
  Jag antar då att du Charlotte iaf inte röker med tanke på det du skriver.
  Att ta droger under en pågående tävling är ju helt åt ja helsike, och de ska föreställa Idoler och förebilder, jo visst.
  Då borde ju du Charlotte vara en betydligt bättre och större Idol o förebild för alla.
  Tyckte det var tragiskt och orättvist att Jay vann Idol istället för Minnah för hon var ju klart bättre, men det var väl vad jag kände på och nästen visste, tyvvärr.
  Det heter ju att vinna eller försvinna men man får hoppas att det inte alltid stämmer, ibland glöms ju vinnaren bort men det är tvåan som lyckas bäst, har inte det hänt i Idols historia förr?

 • Maria

  NÄ, man ska inte tolerera! Du har ju totalt missuppfattat mig!
  Men jag tror tyvärr att missbruk är väldigt vanligt. Bland kändisar och ”vanligt” folk. Och jag är totalt emot droger! Men man är VÄLDIGT NAIV om man inte förstår att det förekommer inom din bransch….

 • yvonne malm

  Hellt otänkbart att han fick vara kvar i tävlingen, men som det ska vara att TV4 tar sitt ansvar med hjälp till Jay. Nej ett drogfritt TV är väl det minsta man kan begära. tänk på våra små barn som ser det här. Yvonne mormor farmor.

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Jag diskuterar inte deras sånginsatser alls. Tycker båda är brillianta…jag är bara emot droger, helt enkelt!

 • Felicia

  Vissa kanske inte har blivit födda med en guld sked i käften som du. Kolla inte ner på någon bara för han/hon tar droger. Det kan faktiskt finnas anledningar till såna saker. Vissa kanske inte kan hantera sina känslor. Alla är inte uppväxta som du, sluta kolla ner på andra.

 • Karolina

  Vilken debatt det blev! Först får vi skilja på vad media skriver och vad som faktiskt har hänt. Drogerna har Jay bekräftat på sin blogg både tidigare missbruk och att det även hänt under Idol.

  Vi diskuterade det på en middag i helgen. Jag är helt på din linje Charlotte, vad sänder vi ut för budskap till våra ungdomar genom att acceptera det? TV4 borde stängt av honom och hjälpt honom med behandling.

  Deras påstådda relation är upp till dem, tycker jag.

 • Louise

  På vilken arbetsplats som helst brukar seriösa arbetsgivare försöka hjälpa den som super/tar droger. Man kan ju inte bara släppa ut dem i kylan. Han tog väl ett återfall, men gick ju ut med att han ville lägga ner drogerna. Hade varit en annan sak om han tagit droger hela tiden. Jag försvarar honom inte, men det där suget får han nog leva med, och jag hoppas han klarar stå emot i fortsättningen.

 • helena

  Jag är själv helt emot droger men samtidigt som så många skrivit så finns det allt för mycket av den varan bland kändisar… vem minns inte kleerup i morgonsoffan? morgontrött… jo visst.

  Sen gör väl Minnah lika fel som Jay när hon vet att han är upptagen eller?

 • Jonas

  Eeeh? Jag kan låna dina julsånger som finns på Piratebay oxå?

  Men kära lilla Annika!
  Hur kan man stjäla något när man skrivit att det är en lånad bild??? Det har du fått om bakfoten..

  Charlotte Perrelli, 10 december 2010

 • Jonas

  Dessutom gjorde du själv reklam för ett visst ”margarin”. Smygreklam är inte heller tillåtet enligt lag. Nää den som kastar första stenen…

 • Therese carlsson

  Har väl ingen betydelse ,Jay är ju en jätte bra sångare,tycker inte att man ska tycka så mycket om andras privat liv.

 • tjej 17år.

  jag kan, som ung själv.

  (eftersom det diskuteras väldigt mycket om hur unga kan påverkas) och jag kan vara beredd att hålla med charlotte och ni som tycker likadant.
  jag älskar jays röst, men i den här ålden blir man väldigt naiv och asså jag kan säga det , det är inte ens någon av mina vänner eller dom jag känner som är ”rädda” för droger, väldigt många bara testar som en kul grej, det är nog det som problemet menar jag att vi har tappat ”respekten” för droger och tycker det är helt okej.
  Där jag bor var det nyss en 12 årig kille (som jag känner) som blivit tagen för narkotikainnehav satt det är ganska vanligt.

bild på

Arkiv