Annons
AnnonsAnnons

Min telefon är paj..


Suck vad trött man blir, jag känner mig helt handikappad! Jag är sådan som har mail, kalender och halva mitt liv i telefonen..man vet ju inte ens vart man ska ta vägen utan telefon, därför alla möten står i den?

Hur klarade man sig utan telefon förr? Hmm..känns ju inte direkt som ett sundhetstecken att världen rasar när telefonen lägger ner. Kanske ska införa telefonfria dagar?? Hur har ni det? Jag har vissa regler här hemma..tex. aldrig prata i telefon vid middagsbordet, inte prata i telefon det första som sker när jag precis hämtat barnen på dagis. Försöker att förlägga intervjuer och andra mer viktiga samtal till dagtid. Jag som va så förtjust i min nya iPhone..undrar om jag tappat den eller om barnen gjort det? De brukar norpa den och vilja spela spel på den. Eller är det ett måndagsex, jag kan ju faktiskt bara haft otur..ingenting funkar! Den svarar inte på någonting. Tänkte jag skulle ringa 3, men just det, har ju ingen lur…mail är en hit!!

TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/godmorgon-2/