Annons
AnnonsAnnons

Middag o Shopping!


I går åkte vi till Cipriani i Soho och åt middag med världens gulligaste Jennifer och Celeste som ska flytta till New York nu om bara en månad med hela deras familj. Jennifer har bott i N Y i 8 år innan barnen kom så hon kan stan utan o innan vilket är toppen om man behöver lite tips.

Jag har hunnit med lite shopping och ska gör lite till imorgon men har hittat till en butik som Mats tipsade mig om (Magnus Carlssons man). Grymt bra! De säljer Canada Goose jackor för mindre än halva priset mot hemma och även Uggs. Den heter Trent Trails för er som ska till NY. Lite kalsngar till killarna bidde det oxå. Till mig lite Dolce & Gabbana …har inte hunnit plåta av det men gör det hemma i Sverige.

Celeste´och Jeniffer.

Canada Goose jackor och västar!

Fillingar till pojkarna.

Tog med mig en extra Diggiloo väska som jag nu har fyllt med 6 cannada goose jackor. 3 västar o 3 jackor till mig o barnen. Nu kan vintern komma!!! 😉

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sorry-4/