Annons
AnnonsAnnons

Middag!


Middag i goda vänners lag! Det är alltid lika mysigt…Igår hade Angelo fotbollsträning, som vanligt höll jag på att säga. Det var den 3:e denna veckan + match..känns som jag har vuxit fast i den där bänken vid sidan om fotbollsplanen..efter det så åkte vi till simskolan. Det är så häftigt och se killarnas stolhet och glädje när de gör framsteg, igår dök de och simmade en hel längd. Bröst och ryggsim. Alessio som faktiskt inte ens fyllt 6 kämpade på och hade fullt sjå att få upp tummen i luften och visa mig att han var duktig och att det gick bra mellan alla djupdykningar. Så roligt!!

Efter det så hade Pernilla, Gabriel och jag bestämt oss för att käka middag. Vi hade först tänkt ta teatergillen men det var knökfullt så det slutade med Bern vilket jag inte direkt hade något emot. Maten är makalöst bra! Bland det bästa man kan tänka sig faktiskt,  sååå gott!

Vilken toppenkväll, jag är ingen direkt partypingla längre..det kan jag inte skryta med. Med risk för att verka tråkig måste jag erkänna att det händer ungefär ett par gånger på ett år att jag festar till det ordentligt. Däremot älskar jag middagar, hemma hos vänner , hos mig eller ute. Det är så enormt trevligt att bara sitta o snacka med människor man tycker om. Finns det något trevligare? Spela spel är oxå en sådan där grej som jag har börjat gilla…känns som jag är 50? Fast jag gillar grejer man kan göra ihop och där åldern spelar mindre roll. Vad spelar ni? Risk? Klassiska Monopol fast med miniräknare? Kommer ni ihåg Bondespelet? Det spelade vi hemma när jag bar liten….undrar om det finns kvar?

Mums!

Sushi!

Tack för en superfin kväll mina underbara vänner!

TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/traning-med-jeppe/