Annons
AnnonsAnnons

Mer bilder Båstad-Segway!


Igår fick vi testa något nytt för mig. Segway!!! Åh, vad roligt..det var lite svårt att hitta balansen precis i början men när man väl hade fått kläm på det så var det extremt coolt och lätt faktiskt. Lite sugen på att köpa en , men vad ska jag ha en sådan till…ser ju lite små töntigt ut att åka med när man ska till Konsum? Hade jag bott i stan kanske det hade varit smidigt men nu använder jag lika gärna cykel el bil för längre sträckor.I vilket fall som helst, hyr en om ni får tillfälle!! Det var så roligt och lite annorlunda!

Hmmm, kanske inte helt rätt skor??

Hela gänget!!

Min lille fis ville ville så gärna prova och tyckte det var helt underbart kul. Tror ni han önskar att vi hade en?

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-playmobil/