AnnonsAnnons

Melodifestivalen 2012 – The Girl


Foto: Karin Törnblom

Jo, det stämmer!! Jag ger mig in i tävlingen en gång till…känns lite overkligt måste jag säga. Fast enormt roligt!

4:e deltävlingen kommer jag att medverka i, den går av stapeln i Malmö.

Hela gänget som deltar i Malmö. Foto: Karin Törnblom

Fredrik Kempe som skrev Hero till mig -08 har varit med även på den här och han har specialskrivit den här. Den känns väldigt mycket jag, både i text och musik.  Den är catchig, poppig, klubbig, energisk och explosiv. En riktigt bra poplåt som andas mycket nu. Jag älskar The Girl. Det spelar ingen roll hur det går i tävlingen, den beskriver var jag är musikaliskt just nu och det ska bli enormt roligt att få visa pp den här nya stilen för er. Det släpps ett album direkt efter tävlingen oavsett hur det går och det känns oxå bra!

Annons

Kempe skriver alla låtar så det blir en röd råd på albumet. Jag hoppas att ni kommer och gilla det här…

Jag och Kempe 2009

Jag och Kempe 2009

Jag kommer ta med er på den här resan igen och ni kommer få se hur enormt mycket arbete det är för de där 3 minuterna på scenen… just nu skissar vi på scenkläder, träffar skräddare och sitter dagarna långa och letar efter de roligaste/snyggaste, coolaste scenlösningar man kan tänka sig. Hur många dansare ska vara med på scenen, deras kläder, körtjejer m m…

Plåtning för skiva och singel kommer ske om 3 veckor med en enormt duktig fotograf som flygs in från N.Y, det ska bli väldigt spännande att jobba med honom. Har hört så mycket kring hans arbete..

Det här är ett av de nya projekten som jag håller på med, men det kommer mera…. 😉

Foto: Karin Törnblom

Byxorna har min fantastiska syster designat och låtit sy upp åt mig av en skräddare. Så enormt ambitiös!!! Förstår ni hur bra jag har det?? Jag är såå tacksam. Skjorta som Kina oxå har fixat, den kommer ifrån Zara Women, skor inköpta på Savannah, Louboutin.

Foto: Karin Törnblom

Lite bilder från 2008, även dessa, Foto: Karin Törnblom.

Svenska segern -08 med Hero.

Bild från Aftonbladet

För att vara säkra på att ni inte missar något så klicka på LIKE på min Facebook-sida som uppdateras löpande med information om kommande tv-program, intervjuer, live framträdanden mm!

TAGGAR
28 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gissa-vad/