Annons
AnnonsAnnons

Massage med Alovera


Idag sprang vi bort och tog en massage på stranden…det blev med Alovera. Och inte riktigt som vi är vana vid hemma, inte Alovera kräm utan färsk alovera. De skar bara upp den och använde saften från växten direkt. Underbart!

60 min massage för 400 Baht och upp till 600 baht beroende på vilken variant du ville ha. Alltså mellan 100-150 kr. Pedikyr kostar 200 Baht, alltså ca 50 kr…enormt billigt och man kan inte med annat än att ge dessa fantastiska män och kvinnor dricks för deras arbete. Som de sliter dagarna i ända.

Killarna har fått shoppa varsin klocka på stranden och de har alla fått Henna tatueringar målade på sig på stranden.Det blev allt från Zorro till en haj! Det var fantastiskt väder på morgonen och fram till 13-tiden sedan kom störtskuren idag igen…men det blåste ganska snabbt förbi och det gick att sola vidare på eftermiddagen. Vi har kring 30° i skuggan..så även om det blåser till och regnar lite så är det varmt och skönt i luften.

Dax för massage på stranden.

Färsk Alovera

De erbjöd en massa olika sorters massage, med aroma, kokosolja, alovera...skrubb mm.

Angelo valde en blå klocka.

Lille stolte Viggo ville ha en orange, försäljaren sa att de var vattentäta...men efter ett dopp så hade det kommit in vatten i Viggos och han fick byta den till en röd..

Varma majskolvar på pinne, mumma tycker Alessio.

Alessio får en Henna tatuering i form av Zorro....!

Barnens lilla lekhörna på hotellet var en riktig hit! Det fanns bollhav, playstation, lego, bilar, sandlådor mm Killarna ville aldrig gå därifrån...

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/karon/