Annons
AnnonsAnnons

Marknaden


Vi kom iväg till marknaden och vi valde helt rätt dag att åka, eller inte? När vi hoppade in i bilen stod termometern på 44 °…puh! Helt obeskrivligt varmt, men jag klagar inte..jag vet hur vädret är hemma i Sverige och jag fullkomligt ääälskar den här värmen!

Köpte lite blandade saker. Ett par överkast, fotbollsfläktar som sprutar vatten till barnen( och de blev helt klart dagens mest lyckade köp med tanken på den enorma hettan det var på marknaden.) Nya solisar till barnen, de går alltid sönder efter ett par dagar..suck! Ben 10 t-shirt till Angelo,hans stora favorit just nu. Cars tofflor…ja, lite blandat smått och gott!

Det är inte speciellt rent överallt här, framför allt inte på marknaden, men det är väl likadant överallt?! Skräp i mängder som ligger utslängt för att papperskorgarna är överfulla..


Killarna med deras nya botbollsfläktar och nya solisar.


Skräpigt värre.


Med shoppinginköpen och på väg hem!

När vi kom hem kastade vi oss i poolen och bara njöt! Min lille pluttunge Alessio tog sina första simtag alldeles själv utan puffar, så roligt! Han simmar inte så långt än, men dock några meter och han är ju inte ens 4 fyllda så jag var jättestolt! Det är en sådan befrielse när man vet att det kan ta sig fram i vattnet själva och inte sjunker som en gråsten om de skulle trilla i. Lika roligt som det är med vatten lika stressande tycker jag det är, är livrädd hela tiden för att olyckan ska vara framme. Det gäller minsann att vara på huggen eftersom de helst vill vara i vattnet hela dagarna. Har haft en toppenskön dag! Nu sitter jag som vanligt själv på ute terassen och bloggar. Det är närmare 30 grader, galet va? Så underbart vi den här tiden, lungt tyst, bara skvalet ifrån Plaza som ligger en liten bit bort.


Bloggar på terassen..


TAGGAR
24 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tartfest/