Annons
AnnonsAnnons

MADONNA!


Vilken kväll! My god…det är så häftigt att se världsartister och framför allt för att det inte finns några begränsningar i deras budget! Vilka makalöst påkostade shower. Madonnas konsert igår var definitivt inget undantag. Med en enorm ledskärm på scenen , en rundad ovanför + en enorm på varje sida..och det behövs om 50.000 pers ska se. Hon är i en otroligt kondition, blir matt bara att titta på henne. Hon är en duracell  kanin som hoppar som en groda i 2 timmar! Vilken 50-åring orkar det? Vem orkar det över huvudtaget? Hon har lagt ner hela sin själ på att komma i form och det är otroligt imponerande!


Syrran o jag i förgrunden hemma hos några kompisar i Göteborg som oxå ska gå på konserten.


Min gulliga syster Kina och jag.


Mattias Stafsing och Kina.


SkaldjursBuffe´n som vi blev serverade innan konsterten. Bland annat en jättegod fänkålsgratäng.


Desserten...


En rätt hyfsad publik va??


Jag hamnade precis bredvid hela presskåren!? Ha ha ..skönt att hamna på samma       sida.


Njae, det  var ju inte det lättaste att ta bilder? Orkade inte släpa med mig min stora med objektiv, var osäker på om jag skulle fått ta in den, men det hade inte varit några problem. Vi satt på Vip läktaren till höger om scenen.

DSC08654

Det var en bra konsert med en väldig blandning. Hade kanske önskat ett annat utval av låtar, men det kan man alltid ha åsikter om…det fanns partier som inte kändes så upphetsande medan det senare var helt magiskt!

Nu ska jag få färga mitt hår hemma hos Mattias där jag och syrran har bott i natt… Tjing så länge!

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/bruden-som-visste-for-lite/