Annons
AnnonsAnnons

Made for walking!


Hur sköna får ett par skor vara? Som ni vet så är jag en sucker för höga klackar men ibland så kan även jag ändra mig. Jag springer definitivt i en hel del kilklackar o även ballerinas så här års. När jag var i Båstad för någon vecka sedan o jobbade så hittade jag en massa fina kläder i ”Märkesbutiken”. De hade väldigt mycket Ralph Laurent till tjejor och det var en ursnygg kollektion bestående av det senaste ”hästmodet”. Me like! Snygga kavajer och en smala tighta ridbyxor. Där hittade jag även ett par coola boots som jag lever i nu… Kolla i den här, visst ser de sköna ut?

Köpte dem i Märkesbutiken i Båstad.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lernberger-stafsing-ar-antligen-har/