Annons
AnnonsAnnons

Lunchtime, Villa Källhagen


Idag hade jag o Gabriel bestämt date på Villa Källhagen, det var ganska längesedan jag var där..men det är ett toppenställe att sitta på en skön sommarkväll. Man sitter precis vid vattnet och det är så fint och lugn där. En favoritställe. Idag var det dock inget mysigt ”sitta-ute” väder utan fullt påklädda satt vi inne och regnet skvalade utanför… Jag åt en sallad med vårens primörer och Gabriel valde nog kalvfärsbiffar?  Vi bubblade på och uppdaterade varandra på vad som hade hänt sedan vi träffades senast. Även om det var flera månader sedan så är det häftigt med riktiga vänner, om jag inte träffar Gabriel på ett år så känns han ändå som en av mina närmsta, bästa vänner, det är en skön känsla. Underbart med riktiga vänner som alltid finns där och som man inte behöver träffa varje dag, man vet ändå precis var man har varandra. Du är en riktigt fin vän Gabriel, tack för det!

Jag och Gabriel lunchar på Villa Källhagen.

Halsbandet jag har på mig idag kommer ifrån H&M och det köpte jag i Vegas..jag handlar i princip aldrig på H&M när jag är utomlands, tycker det är så mycket roligare att shoppa i butiker som inte finns hemma, men detta köpte jag i allafall…tyckte det var fint.

Halsbandet från H&M.

H&M i Las Vegas på Ceasers Palace Colosseum.

Armband från Cooee. Besök deras hemsida om du vill kolla på deras sortiment. www.cooee.se

Hemma!!

Lovade Roxanna att länka till hennes blogg, Kamp efter Cancern…..All kraft och ork till dig från mig!

sannassanna.blogg.se

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-bocker-infor-sommaren/