Annons
AnnonsAnnons

Lugn o ro i Småland


I går packade jag bilen och sen åkte barnen och jag till Småland för en lugn mysig helg med mormor och morfar. Det var dax att lämna tillbaka Lucy, jag tror hon saknar fåren lite grand. Det är ganska på pricken 50 mil och det tar ju några timmar att köra, när jag var i Värnamo missar jag avtagsvägen mot Växjö…gggr! Trodde jag skulle bli tokig! Fick köra ända till Ljungby och sedan 25:an till Växjö. Onödiga extramil men så går det när man sitter i telefon!

Väl framme fick vi en supermysig kväll! Mormor lagade mexikansk räkrätt, den är helt grym!! Lägger upp receptet här sedan.


Braskaminen värmde mysigt i köket.


Alessio norpade ett lass med räkor i skopan på bobcaten och försvann snabbare än blixten för att smaska på dem.


Mexikansk räkrätt.


Barnen får turas om att tända ljusen på den gamla ljuskronan som funnits i huset sedan innan strömmen fanns i huset.


TAGGAR
31 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/rod-eller-bla/