Annons
AnnonsAnnons

Love never die/The Ivy


Igår gick vi på Love never die. Jag visste att Andrew Lloyd Webber hade skrivit en uppföljare till Phantom of the Opera men jag visste inte så mycket mer om den, men jag älskade den. Musiken var fantastisk och jag satt med tårar i ögonen flera gånger under föreställningen. OM ni har planer på att komma hit snart måste ni se den. Marvelous!


Kina snyggar till sig inför kvällen.


Jag visar upp mitt nya inköp, kuvertväska från YSL.


Kina inne på teatern med en champagne drink i handen.


Redo att njuta!


Christine i "Love Never Die".

IMG_1968

Efter musikalen åkte vi till restaurangen The Ivy, har varit där flera gånger tidigare men för många år sedan och älskar deras mat! När vi kom fram med taxin och skulle kliva ur sa chauffören till oss, -Whatch out, papparazzis! Det slipper vi ju mer eller mindre i Sverige och när man är på besök här så finns det betydligt coolare stjärnor att plåta, så det var väl ingen större jakt på oss. Fniss! Victoria Beckham är en av alla celibriteter som ofta hänger där när hon är hemma i London.

En av servitörerna var ett stort fan till mig och var väldigt insatt i vad jag hade gjort musikaliskt de senaste åren, han var i alla fall väldigt glad för att vi kom förbi och vi hade en riktigt trevlig kväll!

En underbart god krabbskals soppa till förrätt.


Dax att åka hem o sussa...kanske orkar kolla in baren på hotellet en snabbis först!

De sjöng fantastiskt, vilket jag inte alltid tycker när jag går på musikaler…men det var riktigt fängslande och jag var alldeles lycklig inombords när vi gick därifrån. Trots det sorgliga slutet!


TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sanderson/