Annons
AnnonsAnnons

Lördags-shoppingen


Lovade att visa upp lite av vad jag shoppade i Lördags. Det blir av någon anledning alltid en massa till barnen. Hittade såå fina kostymer på Zara som passar perfekt till Julafton eller Nyårs firande. Grå kostymer med väst, skjorta och slips med fluga. Tjusigt värre?!

Var oxå duktig och passade på att vara ute i god tid till deras Luciafirande, barnen firar den 14 dec på förskolan och jag kommer att missa det! Gråter blod bara jag tänker på det. Så typiskt! Men det är så i jultider och det blir den första jag missar. Får skicka med Nicola filmkameran så jag kan få se det när jag kommer hem. Det viktigaste är ju att en av oss är där i alla fall, även om det är extremt jobbigt för mig…snyft! De får alltid välja om de vill vara pepparkaksgubbar, tomtar eller stjärngossar, förra året var de stjärngossar och det gillade de inte alls så i år får de vara tomtar istället. Det är öken att behöva jaga kläder veckan innan för som regel brukar det vara slut överallt…


Tomtedräkter till barnen

När tjejerna kom i fredags hade de med sig glögg/espresso koppar från Iittala, jag älskar deras porslin, grytor mm och är storkund hos dem. De här hade jag inte och blev superglad. Perfekt till glöggbjudningarna!!


Iitalla me like!Grabbarnas nya kostymer.


Alessio fick en vit skjorta och Angelo en blå.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/cats-och-utgang/