Annons
AnnonsAnnons

Ljus i vårt hus!


Idag har jag fejjat och donat hemma, har börjat hänga upp adventsstjärnor i alla fönster och letat efter utegransbelysningen. Varför försvinner allt från år till år? Tycker jag har ganska bra ordning på vart jag ställer det, men ändå är det alltid något jag inte hittar.. I år är det utebelysningen som jag brukar ha i 2 stora enar på tomten. Jag har ett svagt minne av att de kanske gick sönder, men är inte säker. Jag har i alla fall fått upp lite mysbelysning, älskar verkligen det. När 20:e knut kommer och man ska dansa julen ut blir jag alltid lika deppig för att det blir så mörkt hemma. Känner ni igen er?

Igår när jag kom hem från båten hade barnen och Malin bakat lussebullar, underbart doft att komma hem till! Barnen var så stolta för de hade rullat och snott i hopp katterna själva.


De hade gjort några med pärlsocker, lovely! Jag gillar nämligen inte russin...

Igår kom lite saker jag hade beställt från H&M, bland annat de här Jimmy Choo skorna som jag tycker var några av de snyggaste ur kollektionen.


Jimmy Shoo, gråa mockaskor.
TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gig-med-easy-kit/