Annons
AnnonsAnnons

Linbanan invigd på Ästad Gård!


Igår invigde Ästad Gård sin linbana och det stod många på kö som ville åka…Patrik Krall o Linda Bentzing var bland de första att åka..De klättrade 8 meter upp över hustaket och spändes fast i en säkerhetslina. Så väääldigt läskigt ut att klättra rakt upp mot den nattsvarta himlen. Jag hade lång kjol på mig igår, oj så typiskt 😉 Så jag kunde helt enkelt inte åka….fniss! Får se om jag vågar imorgon när det är ljust ute?!

Linda som äger i Ästad Gård närmast i bild, Patrik Krall o Linda ska snart åka linbanan...

Nu har jag problem med att ladda upp bilder, men jag ska försöka och se om det funkar under dagen.. Hej så länge!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-smycken-fran-silver/