Annons
AnnonsAnnons

Limhams Brassband i Malmö Konserthus


Trots en makalös förkylning som aldrig vill ge mig sig så steg jag upp tidigt i morse och flög till Köpenhamn, sedan tåg till Malmö. Kl 16 idag så hade jag en konsert med Limshams Brassband i Konserthuset i just Malmö. Har sovit dåligt flera nätter för jag varit så orolig för att förkylningen ska sätta sig på stämbanden och mycket riktigt, som alltid på mig så har den nu gjort det.  Idag har jag knaprat alvedon och druckit te. Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom gigget idag, kunde inte ens prata efter repet vid lunch. Med med en j-la vilja så gick det!

Nu ska jag inte sjunga förrän på torsdag, men jag spelar in Talang månd-onsd och då är det ju en fördel om det hörs vad jag säger.

Har ett par hektiska veckor framför mig med extrem mycket jobb så jag hoppas den här förkylningen släpper nu!

DSC04405

Bloggar på Köpenhamns flygplats!

DSC04414

Repade igenom alla låtarna när vi kom fram.

DSC04428


DSC04471


DSC04485

Kappelmästaren Andreas och jag efter den 2 timmar långa konserten.

Nu ska jag bege mig hem till mina småknoddar i Stockholm. Hörs imorgon!!

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/snopet/