Annons
AnnonsAnnons

Lidingö Loppet


Idag var det dags för grabbarna att springa Lidingö Loppet! Solen sken och det var en underbar dag. Från början var det bara tänkt att Angelo skulle springa, men jag ändrade mig efter att ha pratat med Sofia Wistam ( träffade henne igår hos Micke Bindefeld som hade födelsedagskalas hemma hos sig). Hon tänkte låta båda sina småkillar springa och de är i samma ålder som mina. Jag mötte upp Sofia och hennes familj hemma hos henne och så tog vi följe hela dagen, supermysigt!!

Förra söndagen gjorde jag o Angelo ett pre-run men då var inte Alessio alls på hugget men idag tyckte han att det skulle bli roligt vilket gjorde att jag bestämde att båda skulle springa.

De ställde upp i två olika klasser, Angelo sprang Lilla Lidingö-loppet och Alessio Knatteloppet och de tog sig runt på en bra tid bägge två. Angelo visste jag att han skulle greja det, men jag trodde nog Alessio skulle ge upp…men icke. Han var en riktig liten fighter när det väl kom till kritan och han sprang så fort så jag missade att se när han gick i mål…helt overkligt. Fortfarande lite småchockad 😉 Jag har två stolta killar hemma med var sin medalj och en stolt morsa finns här oxå såklart!!

Alla killar uppställda för starten..

Angelo visar stolt upp sin medalj.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/why-don%c2%b4t-you-love-me/