Annons
AnnonsAnnons

Lets Dance-Final!


Ikväll avgörs finalen av Let´s Dance. Vem vinner??? Frank eller Jessica Andersson? Jag hoppas på Jessica, men man vet aldrig hur folk röstar, har blivit förvånad förut. Den som dansar hem vinsten blir i alla fall vinnare av den här åtråvärda glasskulpturen, design av Kjell Engman/ Kosta Boda.

Ni som har följt min blogg länge, vet att jag har en sådan här hemma, + 2 miniatyrer som oxå finns att köpa på Kosta Boda. Jag har inte köpt några av de här utan fått de vid olika tillfällen. Den stora ”riktiga” Lets Dance-skon fick jag för många år sedan av Växjö kommun när jag sjöng på en tillställning i konserthuset. Vid den tidpunkten så hade inte Tv4 och Let´s Dance börjat använda den här som sitt pris. Molly Sandén var hemma hos mig för ett år sedan ungefär, mitt i hennes Let´s Dance karusell(hon var med och tävlade förra året). Hon blev någon chockad när hon såg min sko i fönstret i matsalen och undrade lite försynt om hon hade missat något 😉

jag har letat efter info ang skon om den fortfarande finns att köpa men hittar inget ang det, för i min graverade sko står det att det bara finns 100 ex gjorda. Kanske kan bli värdefull en dag…I vilket fall som helst så älskar jag den och tycker designen är underbar som så mycket annat som Kjell Engman gör….säger glasfreaken som är uppvuxen mitt i Glasriket och som har så mycket glas så jag har knappt plats för det…en passion för mig faktiskt!

Kjell Engman.

Min sko som pryder mitt fönster i matsalen hemma.

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/restaurang-gotland/