Annons
AnnonsAnnons

Let´s Dance


Mattias när han vinner Let´s Dance 2010.

mattiasvinner_1165133l

How Is My Site?

Loading ... Loading ...

För några veckor sedan när Molly var här hemma och vi skulle gå igenom låtar för Abba galorna vi ska göra så fick hon syn på min Glas-sko i fönstret. Hon såg ut som om hon hade sett ett spöke… Hon trodde inte sina ögon och undrade NÄR jag vann Lets Dance? Hur hon kunde missat det…. Fniss..

Jag har ju som ni vet inte varit med i Lets Dance utan fått den av Växjö Kommun vid något tillfälle för några år sedan. Allt glas(mer eller mindre) kommer faktiskt från fantastiska Glasriket som jag är uppväxt i.


Min alldeles egna sko!TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vaffeldagen-en-dag-for-sent/