Annons
AnnonsAnnons

Lek i poolen!


Ljuvliga dagar! Idag har vi bara slappat, legat och solat hela dagen. Dagen i bilder..


Angelo o jag "bråkar" i poolen.


Hela havet stormar!


Mina två prinsar simmar som fiskar i vattnet nu..


Palmen vi vår pool är rogivande att ligga o titta på.


Den nya sparkcykeln Angelo fick igår. Ben 10 såklart!


Alessio föredra skuggan, under en handduk lekandes med sina nya grävskopor!

Igår på Ikea köpte jag kräftor som vi tänkte festa loss på ikväll, hade faktiskt tänkt ta med mig ifrån Sverige men insåg ganska snart att det inte var någon vidare bra idee´. Så det var toppen att jag hittade på Ikea. Köpte hem köttbullar, lingon,kaffe Ballerinakex, äppelkaka o vaniljsås…mums! Efter en massa Spansk mat är det toppen med lite hederliga svenska varor. Framför allt ser barnen fram emot köttbullarna.. Nu ska jag börja bygga ihop Angelos starwars skepp som han fick igår. Toys r´ us låg nämligen precis bredvid Ikea, den var svår att smita från utan att gå in.

Tjing så länge!TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/zara-home/