Annons
AnnonsAnnons

Las Vegas!


Jag minns inte ens hur länge sedan det var Dea flyttade…det känns verkligen som evigheter sedan. Även om vi har träffats i Stockholm när hon har varit hemma på besök  och även i Blekinge hemma på hennes fina torp som hon har. Nu ÄNTLIGEN har jag tagit mig i kragen och bestämt mig för att åka och hälsa på henne. Jag känner att jag har svårt att vara borta från barnen en längre period så en vecka är smärtgränsen, men det hinner man ändå med en hel del på.

Tror ni att jag har längtat efter att få träffa Dea? Ska bli så kul att se hur hon bor och få inblick i hur hennes dagar ser ut..

Jag har inte vart i Vegas på 5 år så det ska bli enormt kul. Förra gången såg jag Cirque du soleil, O. Det var makalöst och Celine Dion har berättat att hon fick inspirationen till sin första show ”Anew day has come” från just den showen.

Den här gången ska jag självklart se Dea i VIVA ELVIS, cirque du soleil´s senaste show som går för fulla hus just nu. För tre veckor sedan hade Celine Dion premiär på sin nya show…så passande 😉 Den har jag oxå bokat biljetter till…Wiieee!!!

Jag och Dea när vi tävlade tillsammans i "Så ska det låta".

Say a little prayer…

En duett med Dea Norberg och Elvis Presley från nya albumet VIVA ELVIS.

Efter att Dea hade åkt på turne´med Circ gänget i ett halvår i Europa och nya Elvis showen VIVA ELVIS skulle sättas upp i Vegas så fick hon förfrågan igen…hon spelade in den här versionen av ”Star spangled banner” och med den lyckades hon ta sig till Las Vegas. Nu har både Madonna och Pricilla Presley suttit i publiken..

Vi kommer bo på MGM hotel.

Här kan jag nog få tiden att gå en vecka….

TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/jumpsuite/