Annons
AnnonsAnnons

Lapar sol-äntligen!


Idag har vi faktiskt kunna ligga i solen och det var riktigt skönt! Jag vill inte påstå att jag är sugen på att hoppa i poolen, men det är så skönt att ligga och höra vattenskvalet. Idag har vi inte gjort många knop men vi tog oss upp till Plaza och käkade lunch i alla fall, handlade lite mat i närbutiken och kulle spelat tennis men valde att promenera hem istället. Vi funderar på att åka och bowla imorgon istället.

Det känns som en skön sommardag i Sverige här just nu. Mina mysinneskor har inte ens åkt av än, det är så kallt på stengolven inomhus s jag lever i de här.

Det var något varmare i november när vi var här och då var vattnet mer inbjudande...

Lunch på Fairways på Plazan.

Det blev en paella med skaldjur för mig och Pernilla medan barnen valde kyckling, hamburgare och pizza.

TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/shopping-4/