Annons
AnnonsAnnons

Landat i Umeå


Nu har jag landat i Umeå, jag har varit här en hel del genom åren och jag gillar verkligen den här staden. Det finns precis allt. Bra restauranger, trevlig shopping, bra hotell…Hotell Avenyn som jag bor på har de verkligen snyggat till. Det var riktigt låg standard för 10 år sedan när jag lirade på Blå under mina dansbandsår. Nu har det blivit ett riktigt snyggt hotell som har allt man kan önska sig!I nyrenoverade entre´n på Hotell Avenyn.

Fick ett superfint rum som hade allt o lite till. Hantlar på rummet tillhör inte vanligheten.Bubbel och egen bastu. Riktigt lyxigt!


Lite schysst inredning va?!

DSC09892

DSC09893_web

Precis bredvid hotellet låg att litet gym så jag gick dit och tränade en timme, så skönt!! Snart ska jag fixa till mig inför kvällens gig.. Lägger upp bilder på det sedan. Tjing!TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/snart-dax-for-bingen/