Annons
AnnonsAnnons

Landat i Spanien


Åh, vad ljuvligt! 25 grader, sol och klarblå himmel. Helt fantastiskt skönt! Vi steg upp i ottan och landade redan kl 10 så vi har fått en hel dag här nere. Mamma o Pappa landade vid halv 3 så då var vi tillbaka på flygplatsen och plockade upp dem.  Det är fortfarande svårt för alla att höra vad jag säger för jag har inte fått tillbaka min röst, men nu har jag i alla fall varit och fixat lite hostmedicin och även sugtabletter mot hesheten, vet inte om det funkar, men just nu provar jag det gärna:)

Vi har bara slappat, plockat upp våra resväskor, städat lite här hemma och barnen har spelat tennis med mormor! En riktig myskväll första dagen på semestern!


Precis landat i Alicante.


Min lille kille har äntligen fått klippa av ett par arbetarbrallor som han vuxit ur, som han har längtat:)


Ikväll grillade vi lax, tonfisk, och gambas!


Nu har jag varit på Farmacia och inhandlat lite medikamente för min röst, så hoppas jag att jag är något bättre i morgon!

Imorgon ska jag lägga mig i solen och bara njuta!!! Sov gott!!

TAGGAR
31 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tappat-rosten/