Annons
AnnonsAnnons

Kupolen i Borlänge!


Idag åkte jag fram och tillbaka till Kupolen i Borlänge där det var festligheter i form av  bla modevisning. Let´s Dance folk var där och visade upp kläder från de olika butikerna i Kupolen och de dansade sig igenom visnngen på ett mycket snyggt sätt. Många butiker hade specialerbjudanden och rabatter hela helgen. Jag sjöng några låtar efter modevisningen och sedan satte jag mig för att signera min bok.


Här blir jag intervjuad på scenen.


Let´s dance dansarna visade kläder.


Folk stod som vanligt på 3 plan runt scenen, vilket gör att alla ser scenen väldigt bra.


Boksignering efter jag hade sjungit.


Signeringen har börjat..


En del hade med sig även annat som skulle signeras...
TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nya-krukor-o-vaxter/