AnnonsAnnons

Kristallen


Efter att jag hade bloggat i taxin på väg till Kristallen-galan så la jag ifrån mig telefonen i sätet och glömde den…jag saknade den inte ens. Jag blev inte medveten om att jag hade glömt den förrän syrran ringde Johan och berättade att hon precis hade försökt få tag på mig men taxichauffen hade svarat. Tröttsamt att man är så slarvig. Telefonen är en historia för sig, men jag letar efter den tio ggr per dag. Jag hittar den aldrig och den är alltid borta. Tur att det bara är den det gäller och inte plånböcker, nycklar o s v..

Annons

Taxichauffören var väärldens gulligaste och åkte tillbaka till Älvjö och lämnade den…jag säger bara Taxi Stockholm!!!! Världsklass, stort tack!

I vilket fall som helst så hade jag en supertrevlig kväll tillsammans med trevliga människor. Jag var placerad vid ett Tv 4 bord eftersom Talang sänds på 4:an.

Kvällen/Natten blev lång och idag har allt gått väldigt långsamt för mig. Käre tid vad sliten jag har känt mig. Man får som man förtjänar, puh! Tur att det inte är så ofta som jag har sådana här helkvällar.

Redo att åka.. klänning ifrån French Connection..Skor YSL, väska Hermès.

Johan & Jag på väg in till Galan!

Så här såg scenen ut!

Angelo skickade sms till mig under middagen och frågade när jag kom hem…Bert skickade en hälsning till honom..

Bert vinkar till Angelo!

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kanebo-total-lip-treatment/