Annons
Tävling | Publicerad 22 augusti 2011, 11:27

Kom igång tävling!

Nu när vi börjar komma tillbaka till lite vanliga rutiner så kanske det är på tiden att ta tag i träningen igen?

Här har ni chansen att vinna en signerad bok, - Kan jag - Kan du samt 1 kg protein från min egna serie Fit & Smart.

Boken; Kan Jag - Kan Du finns det färdiga träningsprogram som visar hur du kan lägga upp träningen hemma.

Tävlingsfråga:

I Fit & Smart serien finns de olika smaker på proteinet. Vilka?

Maila ditt svar till charlotteblogg@stockhouse.se senast den 29 aug.

Vinnaren presenteras här på bloggen!

Annons
18 Kommentarer
  • Helene

    Ja jag utnyttjade min semester till att träna! körde oftast 2 pass om dagen, började dagen med en timme pw runt vår 7 km sjö och åt sen frukost. Körde sedan 20-30 min styrka på eftermiddagen, olika delar av kroppen olika dagar eller ett joggingpass! Så härligt när man har så mycket tid till att träna, i vardagen hinner jag med det 3-5 ggr / vecka men en del veckor inte alls pga arbete, resor etc…… Älskar ditt proteinpulver, blandar med kesella 0,1% och äter med nötter och frukt, bästa melliset!

    kram

  • http://www.willi.se Louise – mamma till William

    Nu har jag mailat! Håller tummarna =)

  • Anonym

    Helene, vad underbart att höra. Äter själv protenpulvret med jordgubb mer el mindre varje dag. Lätt beroendeframkallande. Kram o kör hårt!

  • Browneyedgirlramona

    Hej =) Den boken har jag, och den lyckliga vinnaren har verkligen något att se fram emot, den öär super….
    Kram och ha en skön dag =)

  • Browneyedgirlramona

    Hej =) Den boken har jag, och den lyckliga vinnaren har verkligen något att se fram emot, den öär super….
    Kram och ha en skön dag =)

  • Browneyedgirlramona

    Hej =) Den boken har jag, och den lyckliga vinnaren har verkligen något att se fram emot, den öär super….
    Kram och ha en skön dag =)

  • Lena

    Jag gillar jordgubbspulvret mixat med jordgubbar. Mums!
    Helene! Imponerad av din träningsfrekvens. Jag kör igång idag:)

  • Lena

    Jag gillar jordgubbspulvret mixat med jordgubbar. Mums!
    Helene! Imponerad av din träningsfrekvens. Jag kör igång idag:)

  • Jessica

    Har mailat nu, bara o hålla tummarna:) Behöver verkligen en spark i baken för o komma igång igen efter sommarens på tok för långa uppehåll!

  • Jeanette

    Oj, den tävligen måste jag vara med i, din bok är jättebra och inspirerande. Köpte din bok och läste den från pärm till pärm, men när jag skulle börja med övningarna så var den borta! Misstänker att maken slängt tidningar i återvinningen och att den följt med högen :-(

  • Mari Torstensson

    Oh vad jag skulle vilja vinna din bok. Jag driver en ljusfabrik med tillhörande affär som heter Ljushuset och ligger i Urshult i Småland. Det är mycket jobb och jag är fenomenal på att hitta på anledningar att inte träna. Det finns alltid tid till det man vill och nu skulle jag VILJA träna. Jag håller tummarna.

  • Malin Kjellqvist

    Hej Charlotte! Hoppas att allt är bra med dig.
    Jag blir alltid lika glad när det dyker upp träningstema i din blogg. Jag förstår att du har haft en hel del att stå i nu under sommaren. hur går det för dig med din träningen? ”Hinner” du med de? *ler*
    Jag följer din blogg regelbundet och blev så peppad till träning när du delade med dig av dina hemma pass och gymm pass. Något som jag saknar lite i din blog för tillfället. Annars är jag väldigt nöjd med min läsnig.
    Vad tror du? kommer det blir lite mer träningsinlägg framöver?
    Mågott/Malin

  • marie

    Min motivation just nu är väl i stort sätt tänket ”du kan, ..hmm tveksamt om jag kan…har tid….;-) Hoppas så klart på en ”spark i baken”såklart! håller alla tummar & tår så det krampar/ Tack för en inspirerande blogg. /mamma marie

  • marie

    Min motivation just nu är väl i stort sätt tänket ”du kan, ..hmm tveksamt om jag kan…har tid….;-) Hoppas så klart på en ”spark i baken”såklart! håller alla tummar & tår så det krampar/ Tack för en inspirerande blogg. /mamma marie

  • marie

    Min motivation just nu är väl i stort sätt tänket ”du kan, ..hmm tveksamt om jag kan…har tid….;-) Hoppas så klart på en ”spark i baken”såklart! håller alla tummar & tår så det krampar/ Tack för en inspirerande blogg. /mamma marie

  • Nina Paananen

    Hej,
    svaret är caffelatte, jodgubb och choklad :)
    Hoppas på vinst ! Ha det bra !
    Kram.

  • Malin Kjellqvist

    Så roligt, skulle jag vinna så ger jag vinsten till Nina som delat med sig av svaret/ Malin

  • Malin Kjellqvist

    Så roligt, skulle jag vinna så ger jag vinsten till Nina som delat med sig av svaret/ Malin

bild på

Arkiv